nieuws

Eden meldt opvolger Ron Kuijt

Hotel

Roel Schultheis is bij Eden de opvolger van Ron Kuijt. Schultheis is aangesteld als general manager van de Amsterdamse tweelinghotels Eden Hotel Amsterdam en Eden Rembrandt Square Hotel.

Eden meldt opvolger Ron Kuijt

De 34-jarige Schultheis komt over van Accor Hotes waar hij het Novotel Londen West leidde, een hotel met 630 kamers en twee conferentiezalen. Daarvoor werkte hij onder meer in hotels in Duitsland, België en Groot-Brittannië. In 1995 studeerde Schultheis af aan de hotelschool in Amsterdam.

Frans Wientjes, Director of Operations van de Eden Hotel Group, is blij met de komst van Schultheis. ‘Met hem slaan we een nieuwe weg in. We zijn er zeker van dat hij zijn ruime ervaring, jeugdige enthousiasme en zijn know-how inzet om de beide hotels naar een internationaal niveau te brengen’.

Het Eden Hotel Amsterdam is eerder dit jaar volledig gerenoveerd. De 218 kamers en de lobby hebben een frisse, moderne uitstraling gekregen met fleurige accenten, meldt Eden. Nieuw dit jaar is dat de lobby’s van de twee Eden-hotels via een ruime doorgang met elkaar zijn verbonden.

Zie ook

Reageer op dit artikel