nieuws

Eerste NH-hotel in Luxemburg

Hotel

NH Hoteles heeft het eerste hotel in Luxemburg aangetrokken. Het NH Luxembourg is de nieuwe naam na de overname van het Sheraton-hotel in het Groothertogdom tussen België, Duitsland en Frankrijk.

Eerste NH-hotel in Luxemburg

Het gaat om een viersterrenhotel in de buurt van Luxembourg Airport en de stad Luxemburg. NH Luxembourg telt 148 kamers, inclusief veertig luxe suites en één ‘executive suite’. Verder beschikt het hotel over een bar, een restaurant en acht vergaderruimtes.

Het is het eerste hotel van NH in Luxemburg. In de Benelux staat de teller nu op 39. De hotels in deze regio vallen onder NH Hoteles afdeling Benelux, UK & Africa. Deze divisie wordt geleid vanuit Hilversum.

Zie ook:
Weer opvallende actie NH Hoteles

Eerste NH-hotel in Luxemburg

Reageer op dit artikel