nieuws

Esther Boers gm Banks Mansion hotel

Hotel

Esther Boers is de nieuwe general manager van het Amsterdamse boetiekhotel Banks Mansion. Ze volgt Ellen van Wittmarschen op. Haar dienstverband liep ten einde bij moederbedrijf Carlton Hotels.

Esther Boers gm Banks Mansion hotel

Het is volgens Hans van der Heijden, director of operations van Carlton Hotel Collection, nog niet bekend waar Ellen van Wittmarschen nu gaat werken. ‘We zijn in goed overleg uit elkaar gegaan,’ licht hij haar vertrek toe.

De nieuwe gm van het Banks Mansion, Esther Boers (30) behaalde haar diploma aan de International Hotel Management School in Leeuwarden. Ze werkte in diverse functies onder andere bij NH Hoteles, Holiday Inn en de Eden hotel groep. Ze was ook docente aan het TIO College in Utrecht.

Vanuit de Intercontinental Hotels Group volgde Boers het Pathways Development Programma, speciaal ontwikkeld voor high potentials.

Boers wil in haar nieuwe baan ‘de ondernemersgeest en passie voor gastvrijheid van onze medewerkers voeden.’ Dit wil ze doen door minder regels en haar mensen meer vrijheid en eigen verantwoordelijkheid te geven.

Het Banks Mansion opende in 2004. Nagenoeg alle faciliteiten van dit boetiekhotel zijn bij een overnachting inbegrepen, zoals de private bar, een à la carte ontbijt, hapjes en drankjes in´The Living’ en onbeperkt internet. Het is een van de zeven hotels van de Carlton Hotel Collection in Nederland.

Reageer op dit artikel