nieuws

Fashion Hotel decor voor TV-programma

Hotel

In het Fashion Hotel in Amsterdam is deze week het nieuwe seizoen van het TV-programma 4me van start gegaan. Cynthia Abma & Geert Hoes gaven in het hotel van Westcord de aftrap voor het RTL-programma. In elke uitzending komt een van de Westcord hotels aan bod.

Fashion Hotel decor voor TV-programma

Abma & Hoes gaan in dit gezondheid & lifestyle programma op zoek naar de nieuwste trends op het gebied van vrije tijd, voeding, verzorgen en verbeteren. De setting is telkens het Westcord Fashion Hotel Amsterdam, waar zij verschillende BN’ers ontvangen om de meest uiteenlopende onderwerpen mee te bespreken.

TV-kok

Nieuw in dit seizoen van 4me is TV-kok Robert Verweij, bekend van ‘Life & Cooking’. Hij maakt op de bijzondere WestCord locaties inspirerende gerechten.

Uitzendingen zijn iedere woensdag om 16.35 uur op RTL4. De herhalingen zijn zaterdag om 16.00 uur op RTL4 & zondag om 17.40 uur op RTL8.

Westcord heeft hotels in Amsterdam, Rotterdam, Leeuwarden, Delft en op de Waddeneilanden Vlieland, Ameland en Terschelling.

Reageer op dit artikel