nieuws

Fletcher breidt uit in Friesland

Hotel

De Fletcher Hotelgroup neemt opnieuw twee Friese hotels over. De hotelketen heeft al een contract gesloten met eigenaar Frans Koning van de Heidehof in Heerenveen, en de aankoop van hotel de Vigilante op het Beach Resort in Makkum komt binnenkort rond, meldt de Leeuwarder Courant.

Fletcher breidt uit in Friesland

‘Ik hou nou eenmaal van Friesland, aldus eigenaar Chris Luken (foto) van de Fletcher Hotelgroup, die de hotels naar eigen zeggen eigenhandig uitzoekt. Als de overnames straks rond zijn, bezit de Fletcher Hotelgroup 26 hotels, waarvan vijf in Friesland. Eerder kocht de hotelketen al het Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden, De Zon in Oosterwolde, en d’Amelander Kaap in Hollum op Ameland.

Zie ook:
» Lukens Office Day (fotoreportage)

Reageer op dit artikel