nieuws

Fletcher neemt Boschoord (Oisterwijk) over

Hotel

De Fletcher Hotel Group neemt Hotel Conferentiecentrum Boschoord in Oisterwijk over. Met de aankoop is zowel het onroerend goed als de exploitatie gemoeid. De overname vindt 1 maart 2009 plaats.

Fletcher neemt Boschoord (Oisterwijk) over

Dat laat chief executive officer Chris Luken van HMG, het moederbedrijf van Fletcher, weten.

Het hotel aan de Gemullehoekenweg in Oisterwijk wordt sinds 1993 door SBI training en advies voornamelijk gebruikt voor trainingen en conferenties. Het hotel beschikt over 46 kamers en tien multifunctionele zalen.

Het aantal hotelkamers wordt opgetrokken naar 56. Naast de focus op de zaken- en conferentiemarkt boort Fletcher met Boschoord ook het toeristische segment aan. Hotel Conferentiecentrum Boschoord wordt het 32ste hotel van de Fletcher Hotel Group.

‘We doen niet aan franchise of managementcontracten maar zijn een echt hotelbedrijf die zelf de eieren inkoopt, bakt, serveert en afrekent. Centraal worden inkoop, administratie, sales en marketing, automatisering en zelfs verbouwingen in eigen beheer aangestuurd’, meldt topman Chris Luken.

Reageer op dit artikel