nieuws

Fletcher neemt De Zalm in Brielle over

Hotel

De Fletcher Hotel Group neemt Hotel De Zalm in het onder Rotterdam gelegen Brielle over. Met de overname komt een eind aan drie generaties familie Van de Berg die het hotelbedrijf jarenlang runden. Het hotel gaat per 1 januari over in andere handen.

Fletcher neemt De Zalm in Brielle over

‘Onder de rook van Rotterdam hebben wij in de oude plaats Brielle het uiterst charmante Hotel De Zalm gekocht’, laat Luken, directeur van de Hotel Management Group, weten.

Hotel De Zalm is een driesterrenhotel en wordt voornamelijk door de zakelijke gast bezocht. Het hotel telt veertig kamers en heeft volgens Luken een uitstekende naam in de regio. Per 1 januari gaat het logiesbedrijf verder onder de naam Fletcher Hotel de Zalm. Daarmee komt een eind aan drie generaties familie Van den Berg als hoteleigenaar.

Reageer op dit artikel