nieuws

Forse investeringsplannen voor Stayokay

Hotel

Hostelorganisatie Stayokay investeert dit jaar flink in nieuwe accommodaties. Op meerdere plaatsen in ons land worden nieuwe hostels uit de grond gestampt. De investeringen gaan ver over de tien miljoen euro.

Forse investeringsplannen voor Stayokay

Dat blijkt uit de Misset Horeca Top-100, waarin Stayokay met een jaaromzet van 30 miljoen de 32ste plaats bezet. Stayokay-directeur Karina Schilte meldt dat er nieuwe hostels komen in Texel, Maastricht en Amsterdam. Ze trekt hiervoor 14 miljoen euro uit.

Verreweg het grootste project is Amsterdam. Daar komt aan het Timorplein de derde Stayokay van de hoofdstad. Het hostel krijgt vijfhonderd bedden, waarmee het totaal aantal bedden van Stayokay in Amsterdam naar 1200 groeit. ‘We zullen er heel hard aan moeten trekken om die exploitatie gezond te maken’, aldus Schilte.

Reageer op dit artikel