nieuws

Frans Wientjes weg bij Eden

Hotel

Frans Wientjes en de Eden Hotel Group gaan uit elkaar. Volgens de lezing van Eden vertrekt Wientjes om zijn carrière anders in te vullen. Wientjes zelf wil desgevraagd inhoudelijk niet reageren en verwijst naar een zojuist uitgebracht persbericht.

Frans Wientjes weg bij Eden

In het persbericht wordt melding gemaakt dat Wientjes en de Eden Hotel Group na 3,5 jaar afscheid van elkaar nemen. Wientjes was algemeen directeur en verantwoordelijk voor Eden Hotel Management, het hotelmangementbedrijf van de Eden Hotel Group.

Volgens algemeen directeur van de Eden Hotel Group, Leon Dijkstra, heeft Wientjes de afgelopen jaar een belangrijke bijdrage geleverd aan de groei van de hotelgroep.

Dijkstra: ‘Zijn ideeën over het bouwen van team en organisatie hebben geleid tot een gedreven groep mensen met hart voor het bedrijf, zowel in de zeventien hotels als op het hoofdkantoor. Met veel energie hebben we vorig jaar gezamenlijk ons merk Eden City Hotels in de markt gezet’.

Volgens het persbericht was 2009 voor Eden een uitdagend jaar waarin tijdelijk een pas op de plaats is gemaakt. Voor Wientjes was dit een moment in zijn persoonlijke en professionele leven om te kiezen voor een nieuwe stap buiten Eden, aldus de persverklaring.

Wat Wientjes exact gaat doen, is niet bekend. Wel is bekend de Nationale Bedrijven Gids meldt dat Wientjes sinds 1 januari initiatiefnemer is van Stevilio BV, een organisatie en adviesbureau gevestigd in Lelystad.

Reageer op dit artikel