nieuws

Frogers scoren hotelrichting voor goed doel

Hotel

De familie Froger komt dit jaar weer terug op de televisie met een nieuw goededoelenprogramma. In het nieuwe RTL4-programma ‘De Frogers: Helemaal Heppie!’ is te zien hoe de BNN’ers een volledige inrichting voor een hotel bij elkaar scoren voor het goede doel.

Frogers scoren hotelrichting voor goed doel

De hotelinrichting is bedoeld voor de stichting Heppie, organisator van vakantieweken voor kinderen voor wie dat gewoonlijk niet is weggelegd.

Natasja Froger heeft haar gezin afgelopen zomer op sleeptouw genomen naar het vakantiekamp van Stichting Heppie. De Frogers begeleidde autitische kinderen die geen mogelijkheid hebben om op vakantie te gaan tijdens hun kamp. Gedurende de filmdagen waren René en Natasja niet alleen kampvader en – moeder. De Stichting Heppie wil graag een hotel bouwen als permanente vervanging van het terrein dat nu iedere keer wordt gehuurd. De zanger en zijn vrouw hebben tijdens de opnames keihard gewerkt om een volledige inrichting voor het hotel te regelen.

Het programma is vanaf 22 oktober wekelijks te zien op RTL-4.

Reageer op dit artikel