nieuws

Gasten Eden City Hotels binden schaatsen onder

Hotel

Gasten van de vijf Amsterdamse Eden City Hotels kunnen de schaatsen onderbinden. In de periode van 9 november tot 11 januari volgend jaar, mogen ze gratis schaatsen op de ijsbaan op het Leidseplein.

Gasten Eden City Hotels binden schaatsen onder

Jaarlijkd ligt ’s winters op het Leidscheplein een ijsbaan van Frans Stuy. De ijsbaan is iedere dag geopend en naast schaatsen kun je er poffertjes eten, staat er een oliebollenkraam en is er natuurlijk passende muziek.

Na de sportieve actie kunnen de gasten nagenieten van de ijspret met poffertjes waarop een korting wordt gegeven, om daarna de normale dingen van de dag verder te ondernemen.

Schaatsen

De ijsbaan is zeven dagen per week open van 11 uur ’s ochtends tot 12 uur ’s avonds. Een uur schaatsen en de huur van de schaatsen is gratis voor alle gasten die overnachten in één van de vijf Amsterdamse Eden City Hotels: Eden Amsterdam American hotel, Eden Amsterdam Centre Hotel, Eden Rembrandt Square Hotel, Eden Lancaster Hotel en het Eden Hotel.

Reageer op dit artikel