nieuws

Geen massaontslag bij NH Leeuwenhorst

Hotel

NH laat weten dat er bij conferentiehotel NH Leeuwenhorst in Noordwijkerhout geen sprake is van een massaontslag. NH reageert hiermee op geruchten dat er 90 ontslagen zouden zijn gevallen bij het hotelbedrijf.

Geen massaontslag bij NH Leeuwenhorst

Er is absoluut geen sprake van het feit dat afgelopen vrijdag 5 december in NH Leeuwenhorst 90 mensen ontslagen zijn, laat NH in een persverklaring weten. Wel stelt NH dat het, net zoals andere bedrijven, wordt geraakt door de gevolgen van de economische recessie.

Kosten zo goed mogelijk aanpassen

Om de continuïteit van ons bedrijf niet in gevaar te brengen, worden de kosten van NH Hoteles zo goed mogelijk aangepast aan de huidige situatie, meldt NH. We kijken goed naar alle kosten en de inzet van personeel wordt goed overwogen.

NH laat weten dat het niet voor niets veel werkt met ambulanten en flexibele contracten. NH: ‘De inzet van ambulanten en flexibele contracten zal in de komende periode zeker minder worden’.

‘Uiteraard zal NH ook in NH Conference Centre Leeuwenhorst het kostenniveau aan moeten passen aan de realiteit’.

Reageer op dit artikel