nieuws

Geesten jagen juryleden X-Factor weg uit hotel

Hotel

Simon Cowell en Paula Abdul zijn spoorslags vertrokken uit een hotel. De juryleden van de Amerikaanse versie van de talentenjacht X-Factor kozen het hazenpad toen het volgens hen ging spoken.

Geesten jagen juryleden X-Factor weg uit hotel

Het tweetal zou, samen met het derde maar in Nederland minder bekende jurylid L.A. Reid overnachten in The Stoneleigh Hotel & Spa in Dallas. Daarover doen al jaren spookverhalen de ronde, meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Inchecken

Vlak na het inchecken ging het al mis. Reid had een ‘gek gevoel’, weet het blad. Zangeres Abdul kreeg argwaan toen volgens haarzelf de kranen in haar badkamer vanzelf aangingen. Frappant is wel dat geschreven wordt dat Simon Cowell juist ‘gefascineerd’ was door de geesten. Toch ontvluchtte hij ook het hotel, waar ze waren neergestreken rondom nieuwe voorronden van de talentenshow.

Reageer op dit artikel