nieuws

Geluidloze scooter bij Golden Tulip Apple Park Maastricht

Hotel

Golden Tulip Apple Park Hotel in Maastricht heeft de eerste vier elektrische scooters in gebruik genomen van Barabas, het bedrijf achter Scoobdo.nl. Scoobdo is een service voor hotelgasten die een schone, geluidloze scooter willen huren voor gebruik in de stad.

Geluidloze scooter bij Golden Tulip Apple Park Maastricht

Scoobdo speelt in op een veranderende mobiliteitsvraag. Barabas-eigenaar Paul van Velzen is eraan begonnen nadat hij geïnspireerd raakte door ervaringen en gesprekken met hoteliers. Hotelgasten zouden zeer gecharmeerd zijn van dit initiatief.

Anders

De geluidloze scooters zonder uitlaatgassen zijn op afstand niet van reguliere scooters te onderscheiden. Maar anders zijn ze wel degelijk. Behalve dat ze wat zachter rijden en dat er geen rijbewijs voor is vereist, zijn ze vooral milieuvriendelijk.

Verwachting

Directeur Golden Tulip Maastricht Dirk Beljaarts: “Het feit dat we onze gasten een ‘groene’ oplossing kunnen bieden zonder uitlaatgassen en geluid is een enorme toegevoegde waarde. Gasten waarderen, maar verwachten ook dat bedrijven en zo ook hotels hier op inspelen.”

Reageer op dit artikel