nieuws

Golden Tulip in zee met webreisbedrijf

Hotel

Golden Tulip Hospitality heeft een contract getekend met de Europese online reisonderneming Opodo. Het gaat om een wereldwijde distributieovereenkomst met een voorkeurspartnerschap voor hotels van Golden Tulip.

Golden Tulip in zee met webreisbedrijf

Volgens de overeenkomst zal Opodo de hotels van Golden Tulip op meerdere websites van Opodo plaatsen. Het gaat hierbij onder meer over de sites www.opodo.de, www.opodo.co.uk, www.opodo.it en www.opodo.fr.

Topman Hans Kennedie van Golden Tulip hecht veel waarde aan goede partnersschappen met gerespecteerde internet reisondernemingen. ‘Via dit wereldwijde partnerschap kunnen onze hotels hun aanwezigheid op het web uitbreiden, terwijl we de reserveringen en prijsstrategieën via ons centrale reserveringssysteem Goldres blijven stroomlijnen’, aldus Kennedie.

Zie ook:

Nieuw topmerk voor Golden Tulip

Reageer op dit artikel