nieuws

Golden Tulip Maastricht wordt André Rieu Hotel

Hotel

Het Golden Tulip Apple Park Maastricht is uitgeroepen to het enige André Rieu Hotel ter wereld. Rieu vier dit jaar zijn dertigjarige jubileum.

Golden Tulip Maastricht wordt André Rieu Hotel

Gasten worden onthaald door de typerende Rieu-entourage: costuums en indrukwekkende decors. Rieu en het managementteam van het hotel zijn de samenwerking overeengekomen vanwege jarenlange goede relaties.

Binnenkort zijn er concerten van Rieu in Maastricht, op het Vrijthof. Het hotel stelde hiervoor een speciaal ‘André Rieu Hotel arrangement’ samen. Het is een arrangement in de sfeer van Rieu en de gasten ontvangen een welkomstbrief van de violist.

Dirk Beljaarts, GM van Golden Tulip APple Park Maastricht vindt het een eer dat zijn hotel omgetoverd mag worden tot André Rieu Hotel. ‘Het is een eer om een dergelijke unieke samenwerking te kunnen starten. Wij waarderen de goede band met André Rieu en hebben al veel leuke reacties van gasten ontvangen.’

Reageer op dit artikel