nieuws

Grote verschillen internetkosten hotels

Hotel

De snelheid en kosten van internet in Nederlandse hotels verschilt enorm. In sommige hotels is internet supersnel en gratis, in andere logiesbedrijven is het traag en kostbaar. Bastion scoort erg goed met gratis breedband internet.

Grote verschillen internetkosten hotels

Dat blijkt uit onderzoek van Zakenreisnieuws.nl en BCD Travel. De conclusie van het onderzoek is dat de internetkosten van hotels ondoorzichtig zijn. Zowel de prijs als kwaliteit verschilt enorm van de logiesbedrijven.

Gratis

De ruim twintig bekendste hotelmerken werden onderzocht. Op Etap na bieden ze allemaal internet aan hun gasten aan. Over de kosten meldt het onderzoek dat er grote verschillen zijn. Zo biedt Bastion de dienst gratis aan en brengt NH 22 euro in rekening voor één dag onbeperkt toegang tot het web. Verder verschillen de kosten binnen de ketens van Novotel, Mercure, Sofitel, Golden Tulip, Hampshire en Best Western per hotel.

Tip:

Alle uitkomsten van het onderzoek

Reageer op dit artikel