nieuws

GT Den Bosch wil nieuw tophotel

Hotel

Directeur Karin Rademaker van Golden Tulip Hotel Central aan de Markt in Den Bosch is met de gemeente Den Bosch in overleg over de vestiging van een vier- of vijfsterrenhotel op het ziekenhuisterrein in de binnenstad. Dit terrein komt in 2011 vrij. Het hotel krijgt dertig tot veertig kamers.

GT Den Bosch wil nieuw tophotel

Het hotel moet vlak achter Hotel Central komen. Het stadsbestuur wil graag voorzien in de behoefte in Den Bosch aan kamers in het hoogste segment. ‘En wij zijn bereid daarvoor een apart hotel te realiseren’, aldus Rademaker in een vergadering van de raadscommissie ruimtelijke ontwikkelingen van Den Bosch.

Bereikbaarheid

Ze sprak over de plannen voor het ziekenhuisterrein. Het nieuwe hotel zou vlak achter Hotel Central moeten komen. In nieuwbouw, of mogelijk in de monumentale oudbouw van het zusterhuis van het ziekenhuis. Rademaker wil echter wel garanties over de bereikbaarheid van en voldoende parkeermogelijkheden voor het nieuwe hotel.

Reageer op dit artikel