nieuws

GT Jan van Scorel sponsort kinderwagen

Hotel

Golden Tulip Jan van Scorel in Schoorl werkt op ludieke wijze aan haar naamsbekendheid. Het hotelbedrijf sponsort sinds deze week een kinderwagen, die door een bevriend bedrijf wordt gebruikt bij klootschietarrangementen.

GT Jan van Scorel sponsort kinderwagen

De lokale ondernemer Jan Kapitein verzorgt klootschietarrangementen waar onze gasten veel gebruik van maken, zegt general manager Pepijn van der Mije van Golden Tulip Jan van Scorel.

‘Tijdens het klootschieten nemen ze een kinderwagen mee waarin de eerste levensbehoefte van een klootschieter zit: hapjes en drankjes. Deze kinderwagen hebben we voorzien van ons bedrijfsnaam en –logo. Echt hartstikke leuk zo’n gesponsorde kinderwagen’.

Wanneer de bedrijfskinderwagen niet in gebruik is, staat het in het hotel. Van der Mije: ‘Gasten praten erover en maken er grapjes over. Als het aanslaat, gaan we de samenwerking met Jan Kapitein mogelijk uitbreiden’.

Golden Tulip Jan van Scorel is gelegen bij duin, bos en strand in het Noord-Hollandse Schoorl. Het hotel werd in 2003 en 2006 uitgeroepen tot Golden Tulip Hotel of the Year Benelux.

Reageer op dit artikel