nieuws

Hampshire hotel De Rijsserberg naar Fletcher

Hotel

Fletcher Hotels van Chris Luken neemt het Hampshire Hotel de Rijsserberg over. Het hotel gaat onder de nieuwe eigenaar verder onder de nieuwe naam Fletcher Hotel Sallandse Heuvelrug.

Hampshire hotel De Rijsserberg naar Fletcher

Het viersterrenhotel heeft 55 kamers, 8 zalen, een restaurant, binnenzwembad, sauna en tennisbaan. Het geheel heeft enkele jaren gelden een omvangrijke renovatie ondergaan. Het hotel gaat per 1 oktober over naar de nieuwe eigenaar.

Fletcher Hotels verandert niet alleen de naam van het voormalige Bilderberg hotel, ook de backoffice zal vanuit Vianen plaatsvinden. Voor het hotelpersoneel heeft de overname geen nadelige gevolgen.

Fletcher wil groeien

Volgens Fletcher topman Rob Hermans is zijn hotelketen nog niet uitgegroeid. ‘Wij zien nog

genoeg ruimte in Nederland om het merk Fletcher uit te rollen, simpelweg omdat de markt erom vraagt, Fletcher is nu eenmaal een populair hotelmerk onder de consumenten het bedrijfsleven. Die willen goede locaties voor een zachte prijs.’

Deze hotelovername betekent het 49ste hotel voor Fletcher dat operationeel is. Naast deze hotels heeft Fletcher lopende nieuwbouwprojecten in Huizen, Amsterdam en Arnemuiden. Het eerste nieuwbouw hotel zal in mei 2012 haar deuren openen.

Reageer op dit artikel