nieuws

Hans Steenbergen verlaat Misset Horeca

Hotel

Hans Steenbergen vertrekt als hoofdredacteur van Misset Horeca. Steenbergen gaat met ingang van 1 september werken voor drie Wageningse bedrijven: Shoot my Food, Foodservice Network en Foodstep.

Hans Steenbergen verlaat Misset Horeca

Steenbergen gaat zich in Wageningen bezighouden met internationale horecatrends, studiereizen, trendcongressen en multimedia. Steenbergen is ruim tien jaar hoofdredacteur geweest van het wekelijks verschijnende vakblad Misset Horeca, eigendom van Reed Business.

‘Ik zie kansen om me verder te verdiepen in de trends en ontwikkelingen van food, drinks en hospitality’, motiveert Steenbergen zijn overstap. ‘Ook de ambitie van de drie bedrijven om internationaal leidend te zijn in de groeiende markt van foodservice, spreekt me aan. Ik hou van reizen, ik ben altijd nieuwsgierig naar horecatrends, ik hou van business-to-business journalistiek en ik hou van congressen presenteren.’

Journalist/neerlandicus Hans Steenbergen trad, na werkzaam te zijn geweest als redacteur bij de Wereldomroep en het NOS-journaal, in 1993 in dienst bij Misset Horeca. Reed Business zet zo snel mogelijk de opvolgingsprocedure in gang.

Onder Steenbergens redactionele leiding is in 2005 het vakblad Misset Horeca succesvol gerestyled. Naast het weekblad Misset Horeca verschenen de supplementen Misset Hotel, Misset Restaurant en Misset Café. Het blad Catering Magazine werd in 2006 gerestyled naar Misset Catering. Ook de redactionele ontwikkeling en lancering van de website Missethoreca.nl viel onder zijn verantwoordelijkheid.

Steenbergen heeft verder tal van seminars, congressen, workshops namens de Misset-titels geleid. Ook heeft hij zitting in diverse jury’s als de Misset Catering Awards, de Café Top 100 en professionele kookwedstrijden. Verder is actief betrokken bij Hotellotop, hotelscholen en de ontwikkeling en presentatie van de Misset Horeca Kennistest.

Reageer op dit artikel