nieuws

Hans van Wolde: ‘DHA moet naar Maastricht

Hotel

Townhouse hotel in Maastricht heeft niemand minder dan tweesterrenkok Hans van Wolde van Beluga ingezet in de finale van de Dutch Hotel Award, de prestigieuze prijs voor hotelmanagement. Van Wolde prijst in een video op internet de soep van het hotel aan.

Hans van Wolde: ‘DHA moet naar Maastricht

Van Wolde geeft advies over het maken van soep en roept op dat Townhouse de Dutch Hotel Award moet winnen. ‘Want de hotel award moet naar Maastricht komen’, aldus Van Wolde.

In het kader van de finale-opdracht waarbij service een essentiële rol speelt, heeft Townhouse de website www.self-service-soep.nl in het leven geroepen. Daarop is de bewuste video van Van Wolde te zien. Daarnaast probeert Townhouse op Twitter middels de hashtag #isoep een buzz te creëren rondom dit onderwerp.

Eerder zocht een andere finalist, Hotel Casa 400, de media op vanwege het testen van een self service concept.

Reageer op dit artikel