nieuws

Herman en Reinders in actie voor betere voedselbalans

Hotel

Driesterrenkok Sergio Herman en de bekende conceptbedenker Casper Reinders zijn mede-oprichters van Feedback. Deze foundation moet een lifestyle zijn voor mensen die collectief de wereldwijde voedselbalans willen verbeteren.

Herman en Reinders in actie voor betere voedselbalans

Initiatiefnemer Tabe Ydo laat in een persbericht weten dat de oprichters geloven ‘dat een zeer eenvoudige verandering in onze levensstijl en mentaliteit een groot positief effect heeft’. ‘Wij leven aan de kant van overvloed en hebben het geluk ervoor te kunnen kiezen om iets te veranderen.’

In samenwerking met onderzoekers van Wageningen University en Research Centre zijn zogeheten Feedback Fortunes ontwikkeld. ‘Zeven wetenschappelijk onderbouwde stappen die bijdragen aan een gezonder, goedkoper en gelukkiger leven voor jezelf en de wereld om je heen’, aldus de Wageningse onderzoeker Gé Backus in het persbericht.

Onder de oprichters bevinden zich ook Lieke en Jetteke van Lexmond, Regina Romeijn, Gerda Verburg en Radmilo Soda. De foundation wordt gesteund door onder andere Eurosport, Elle Eten, Jimmy Woo, Café George en Marqt.

Feedback heeft als doel tot aan oktober 2014 een wereldwijde community te bouwen met minimaal 5 miljoen mensen.

Reageer op dit artikel