nieuws

Heropening vernieuwd Golden Tulip Amersfoort

Hotel

Golden Tulip Amersfoort rondt begin volgend jaar een renovatie af met een officiële heropening. Op 6 januari worden de zeventien vernieuwde vergaderzalen van het hotel geopend.

Heropening vernieuwd Golden Tulip Amersfoort

De zeventien vernieuwde zalen zijn ingericht met natuurkleuren. De grote terrastuin en het bos achter het hotel worden als het ware naar binnen gehaald door de frisse kleurstellingen en natuurprints aan de muur.

Bij de renovatie is ook het meubilair vernieuwd. ‘De zalen zijn weer klaar voor de steeds kritischer zakelijke gast, die steeds meer kijkt naar de uitstraling van het totale plaatje, aldus Robbert Weddepohl, de general manager van het hotel.

Tijdens de heropening wordt een creatief stadsportret van Amersfoort voor het publiek onthuld door de fotograaf zelf. Het City Portrait hangt in de hal bij de zalen en is gemaakt door de kunstenaar Nissim Men.

De zalen hebben een maximale capaciteit in theateropstelling van 150 personen, voor feesten/recepties ligt dit aantal op 300 personen. De zalen zijn voorzien van alle gemakken als gratis internet en ingebouwde AV apparatuur.

Het Golden Tulip hotel in Amersfoort is onderdeel van de EHP groep, European Hospitality Properties. Deze groep is eigenaar van vijf Golden Tulip hotels en 1 Tulip Inn Hotel op en rond de Veluwe.

Reageer op dit artikel