nieuws

Hilton heet voortaan Hilton Worldwide

Hotel

Hilton is veranderd van naam. Het hotelconcern gaat voortaan door het leven als Hilton Worldwide. Naast een nieuwe bedrijfsnaam krijgt het bedrijf ook een nieuw logo.

Hilton heet voortaan Hilton Worldwide

De nieuwe naam is een weerspiegeling van de omvang en het wereldwijde bereik van het bedrijf. In het logo zijn belangrijke ontwerpelementen verwerkt die symbool staan voor de rijke historie, de toekomstvisie en de toewijding aan uitstekende service, zo laat Hilton in een persschrijven weten.

‘Dit is een uitermate bewogen periode in de geschiedenis van ons bedrijf. Het is ontzettend spannend om kort na een succesvolle verhuizing naar ons nieuwe wereldwijde hoofdkantoor, onze nieuwe bedrijfsidentiteit te lanceren die beter past bij wie wij tegenwoordig zijn’, aldus chief executive officer Christopher Nassetta van Hilton Worldwide.

Nassetta vervolgt: ‘Hoewel onze bedrijfsnaam en het logo zijn veranderd, zal het beste wat ons bedrijf te beiden heeft, onveranderd blijven’.

De nieuwe bedrijfsnaam en het nieuwe logo volgen op de recente verhuizing van het hoofdkantoor van Beverly Hills in Californië naar McLean in Virginia. Hilton Worldwide bestaat uit tien merken, bevat meer dan 3.300 hotels en is actief in 77 landen.

Reageer op dit artikel