nieuws

Holiday Inn Express Schiphol opent in Hoofddorp

Hotel

Ondanks dat er nog druk wordt gebouwd, is op 21 april Holiday Inn Express Schiphol in Hoofddorp officieel geopend. Het hotel ligt op loopafstand van het winkelcentrum van Hoofddorp en is ook gunstig gelegen vlakbij Schiphol en treinstation Hoofddorp. De focus ligt daarbij op zakelijke gasten of voor mensen die een vroege vlucht hebben.

Holiday Inn Express Schiphol opent in Hoofddorp

Het hotel telt momenteel 112 kamers, maar nadat de volledige verbouwing is afgerond in 2012 zal het hotel over 244 kamers beschikken. Holiday Inn Express Schiphol is in het bezit van TVHG Budget Group Netherlands B.V, die ook het nog te openen Holiday Inn Express Sloterdijk bezit.

Niek Gorter, General Manager Holiday Inn Express Schiphol: ‘Holiday Inn Express Schiphol biedt de zakenreiziger een ontspannen omgeving, goede service en vele gemakken. Wat dit hotel nog meer bijzonder maakt, is dat het een voormalig kantoorpand is dat is omgebouwd tot een hotel.’

Holiday Inn wereldwijd

Holiday Inn, waar Holiday Inn Express onderdeel van uitmaakt, is bezig met een van de grootste herlancering ooit in de hotelindustrie, met een wereldwijde investering van 774 miljoen euro in meer dan 3.400 hotels en 430.000 kamers.

Er zijn wereldwijd 2.075 Holiday Inn Express hotels en er zitten 494 hotels in de pijplijn. Deze zullen in de komende twee tot drie jaar open gaan.

Reageer op dit artikel