nieuws

Horeca floreert met VakantieVeilingen.nl

Hotel

Nederlandse horecabedrijven beleven gouden tijden door gebruik te maken van VakantieVeilingen.nl. Althans, dat laat de initiator van de online veiling van horeca-arrangementen weten.

Horeca floreert met VakantieVeilingen.nl

VakantieVeilingen.nl startte als een initiatief voor reisaanbieders, maar tegenwoordig kunnen ook restaurateurs arrangementen verkopen. De site werkt met een systeem van online veiling: consumenten kunnen bieden op een aangeboden arrangement of reis. Het assortiment is na het succes van de restaurantaanbiedingen ook uitgebreid met wijncursussen, cocktailworkshops, high-tea arrangementen en andere uitjes.

Volgens VakantieVeilingen.nl nemen de bezoekers op de websites van aangesloten gelegenheden explosief toe wanneer ze adverteren op Vakantieveilingen.nl. De site heeft zelf 100.000 unieke bezoekers per dag en stuurt een wekelijkse nieuwsbrief rond waar 1,2 miljoen mensen op geabonneerd zijn.

De veilingen beginnen vanaf nul euro. Het bieden kost niets, alleen het hoogste eindbod wordt betaald. De looptijd van elke veiling staat van tevoren vast en een teruglopende klok op de site geeft aan hoeveel tijd er nog over is.

Reageer op dit artikel