nieuws

Horeca Texel virtueel in kaart gebracht

Hotel

Texel is het eerste eiland ter wereld dat alle toeristische trekpleisters volledig in kaart brengt door middel van haarscherpe, handgemaakte 360-gradenfoto’s. De toer bevat naast de toeristische trekpleisters ook beelden van hotels, restaurants en cafés op het eiland.

Horeca Texel virtueel in kaart gebracht

Via Texeltoer.nl zijn daarnaast musea, stranden, de vuurturen, winkels en evenementen te zien. Op dit moment zijn ruim 1.150 foto’s in Texeltoer.nl geïntegreerd is. Ook is Texel opgenomen als onderdeel van het eerder gelanceerde Hollandtoer.nl.

De bezoeker kan onder andere rondkijken in een hotelkamer, de sfeer proeven op het terras en alvast een deel van de schilderijen in het museum bekijken.

Het Texelse hotel Opduin is betrokken bij het project. Dit hotel geeft gratis twaalf weekenden weg aan bezoekers van Texeltoer.nl. Dit gebeurt via een prijsvraag die binnenkort te vinden is op de website.

Texeltoer is naast Nederlands ook in het Duits te zien. Een Engelstalige versie is in de maak.

Reageer op dit artikel