nieuws

Horecatekenaar maakt jubileumverhaal Donald Duck

Hotel

Misset Horeca-cartoonist Jan Kruse werkt mee aan een speciale uitgave van Donald Duck. Dit vanwege het 55-jarig bestaan van het kinderweekblad. Kruse is scenarioschrijver van de jubileumuitgave.

Horecatekenaar maakt jubileumverhaal Donald Duck

Kruse bedenkt al bijna een kwart eeuw stripverhalen voor Donald Duck. Een van die verhalen is uitverkoren voor het jubileumboek, laat Kruse weten in De Twenste Courant Tubantia. ‘Het verhaal gaat over de familie Duck, die op zoek gaat naar een goudschat in Amsterdam. In de hoofdstad belanden ze in een hotel’.

Misschien is het niet geheel toevallig dat familie Duck in een hotel beland. Kruse tekent al jaren voor Misset Horeca. In de rubriek Kopstoot op de populaire pagina Peper & Zout publiceert hij een tekening met een knipoog naar een actuele situatie in de horeca. Kruse is van tekstschrijver en werkt nu aan een kinderboek.

Reageer op dit artikel