nieuws

Hostelgroep Stayokay verandert en groeit

Hotel

Stayokay heeft grote plannen. De hostelorganisatie gaat het interieur van de huidige zaken volledig aanpassen. Daarnaast opent de aanbieder van groeps- en budgetaccommodaties op korte termijn meerdere zaken.

Hostelgroep Stayokay verandert en groeit

Voor metamorfose van de bestaande dertig logiesbedrijven heeft ontwerper Edward van Vliet zich gebogen. Hij heeft de vernieuwingen afgestemd op de drie typen hostels van Stayokay: in de City, Groene omgeving en Kust en water. Het interieur van de Stayokay’s blijft ‘verrassende eenvoud’ als basis behouden.

Franchise hostel

Naast interieuraanpassingen meldt directeur Karina Schilte diverse nieuwe hostels. Zo komen er nieuwe vestigingen op Texel en in Maastricht, Amsterdam en Rotterdam. Ook komt er in Sneek een nieuw franchise hostel. De nieuwe Stayokay op Texel gaat 1 december open. Stayokay Maastricht opent in april 2007 haar deuren. In juni 2007 is Sneek aan de beurt en een maand later gaat Stayokay Amsterdam Zeeburg open.

1 miljoen overnachtingen

‘De combinatie van betaalbaar overnachten en allerlei activiteiten in de omgeving spreekt veel gasten aan. Daarnaast biedt Stayokay een keuze uit dertig hostels, verspreid over heel Nederland. Mede door de introductie van een nieuw interieurconcept en de opening van nieuwe hostels verwacht Stayokay in 2008 totaal één miljoen overnachtingen te realiseren’, aldus Schilte.

Zie ook:

Stayokay schrapt ‘kneuterige titel’ jeugdherberg

Hostelgroep Stayokay vernadert en groeit

Reageer op dit artikel