nieuws

Hotel betaalt fors voor handschoen Michael Jackson

Hotel

Het Hard Rock Hotel in Las Vegas is de nieuwe eigenaar van een met juwelen afgezette witte handschoen van Michael Jackson. De handschoen werd gisteren geveild in Melbourne. Het hotel moest er wel behoorlijk voor in de buidel tasten. Voor 34.217 euro mag de handschoen voortaan tentoongesteld worden in het hotel.

Hotel betaalt fors voor handschoen Michael Jackson

De handschoen bracht bijna twee keer zo veel op als het veilinghuis in Melbourne had verwacht. Michael Jackson droeg de geveilde witte handwschoen onder meer op de dag dat hij trouwde met Debbie Rowe, de moeder van zijn twee oudste kinderen.

De popster gooide de handschoen in 1996 tijdens een filmpremière in het publiek. De fan die zo gelukkig was de speciale handschoen te vangen, is inmiddels overleden. Zijn moeder bood de handschoen aan.

Reageer op dit artikel