nieuws

Hotel biedt kamer aan voor één eurocent

Hotel

Door een fout met het aanbieden van hotelkamers via internet is het Crowne Plaza hotel in het Italiaanse Quarto D’Altino nabij Venetië voor 90.000 euro het schip ingegaan. Pardoes werd een hotelkamer aangeboden voor één eurocent.

Hotel biedt kamer aan voor één eurocent

Zo’n 230 gasten boekten een kamer voor één of meerdere dagen voor het onwaarschijnlijke bedrag van één eurocent. Normaliter kost een kamer in het Crowne Plaza hotel tussen de zestig en 150 euro per nacht. De schade van de fout wordt geschat op 90.000 euro.

De fout is gemaakt door het moederbedrijf, zo laat hotelmanager Fluvio Danesin van het Crowne Plaza hotel weten. Danesin dacht eerst dat er een hacker aan het werk was geweest.

Een woordvoerder van het moederbedrijf laat weten dat alle gasten die geboekt hebben, recht hebben op hun kamer. Totaal gaat het om 1.400 kamerboekingen.

Reageer op dit artikel