nieuws

Hotel De Beyaerd van Golden Tulip naar Apollo

Hotel

Apollo Hotels & Resorts, eigenaar van Hotel De Beyaerd in Hulshorst heeft het franchisecontract met Golden Tulip ingeruild voor het eigen Apollo-merk. Het hotel gaat verder als Apollo Hotel De Beyaerd.

Hotel De Beyaerd van Golden Tulip naar Apollo

Volgens directeur en medeoprichter van Apollo, Francesco Monaco, wegen de voordelen van een franchise op de Veluwe niet langer op tegen de toegevoegde waarde van het eigen Apollo-merk. ‘Onze eigen commerciële slagkracht is inmiddels sterk genoeg.’

Hotel De Beyaerd zit sinds 2008 in de portefeuille van Apollo en telt 95 kamers en 11 conferentiezalen. Het is een paviljoenhotel inclusief vergadervilla, een bar, restaurant en ontspanningsfaciliteiten.

Apollo nam onlangs ook het Regardz Hotel Zaltbommel over. Ook het nieuwe Ramada hotel in Amsterdam komt onder exploitatie van Apollo.

Reageer op dit artikel