nieuws

Hotel De Eese naar Hampshire

Hotel

Hotel De Eese in Steenwijk is toegetreden tot hotelgroep Hampshire Hospitality & Leisure. Met het aantrekken van De Eese staat de teller van de in 2001 gestarte hotelketen inmiddels op 49 hotels.

Hotel De Eese naar Hampshire

Hampshire Hotel – De Eese, zoals het nu officieel heet, is een viersterrenhotel op de grens van Overijssel, Drenthe en Friesland. Het hotel beschikt over 20 comfortabele, 30 luxe en 5 juniorkamers. Daarnaast heeft het een bruidsuite met bubbelbad, een restaurants, een brasserie, een sauna en overdekt zwembad met whirlpool. Voor de zakelijke markt zijn er zes vergaderzalen tot maximaal 250 personen.

Eigenaar Van Oord van Hotel De Eese zegt al enige tijd op zoek te zijn naar een hotelgroep om zich daarbij aan te sluiten. ‘Hampshire werd ons aangeraden door collega’s uit de hotelwereld. De zakelijkheid en het enthousiasme van de club sprak ons meteen aan. Verdien biedt Hampshire ondersteuning op het gebied van sales, marketing en communicatie’, aldus Van Oord.

Reageer op dit artikel