nieuws

Hotel de l’Europe: goed proeven voor gratis eten

Hotel

Wie bij Brasserie Le Relais van Hotel de l’Europe in Amsterdam de juiste ingrediënten van het gerecht raadt, krijgt de lunch of het diner voor de tweede persoon gratis. Gasten zullen voortaan extra zorgvuldig hun eten proeven.

Hotel de l’Europe: goed proeven voor gratis eten

Gasten krijgen tijdens de lunch of het diner een speciaal geselecteerd hoofdgerecht van de Relaiskaart geserveerd. ‘Proef en raad de ingrediënten welke de chef de cuisine Jean Jacques Menanteau in het gerecht verwerkt heeft.’ Wanneer gasten de ingrediënten juist benoemen, dan eet de tweede persoon gratis.

De actie duurt tot het einde van dit jaar.

Hotel de l’Europe ligt in het centrum van Amsterdam aan de Amstel en is lid van The Leading Hotels of the World. Eén van de drie restaurants, Excelsior, is lid van de Alliance Gastronomique.

Reageer op dit artikel