nieuws

Hotel Elzenduin van Marco Westmaas failliet

Hotel

Hotel Elzenduin van de getalenteerde kok Marco Westmaas is failliet. Westmaas laat weten aan een doorstart te werken van het horecabedrijf in Ter Heijde onder de rook van Den Haag.

Hotel Elzenduin van Marco Westmaas failliet

Het faillissement van Elzenduin BV is 12 januari door de rechter uitgesproken nadat er 8 januari uitstel van betaling was aangevraagd.

Westmaas, die vanwege droevige privé-omstandigheden geen uitgebreide toelichting wil en kan geven, laat wel weten dat er aan een doorstart wordt gewerkt en dat daarover na het weekend meer bekend wordt. Het bedrijf is voorlopig gewoon open.

Marco Westmaas staat te boek als een groot kooktalent. Met zijn Elzenduin Beach, een toprestaurant gevestigd in een strandtent, maakte hij de laatste jaren furore. Westmaas wordt in de culinaire wereld geroemd vanwege zijn creatieve kookstijl en het gebruik van exotische producten.

Marco Westmaas in Misset Horeca Live

Reageer op dit artikel