nieuws

Hotel in vorm van pingpongbatje

Hotel

China krijgt een wel heel opmerkelijk hotel. In het land waar de tafeltennissport groot is komt een hotel in de vorm van een pingpongbatje. Het Ping Pong Paddle Hotel wordt gebouwd in de stad Huainan.

Hotel in vorm van pingpongbatje

De vrijgekomen ontwerpfoto verraadt hoe bijzonder het Chinese hotelproject is. Het hotel krijgt de vorm van een pingpongbatje. De kamers van het hotel krijgen ronde ramen met een oppervlaktestructuur die op een batje lijkt.

Het is nog onduidelijk wanneer er begin wordt gemaakt met de bouw van het hotel en wanneer het open moet zijn voor gasten. Wel is bekend geworden dat met de bouw van het pingponghotel een investering is gemoeid van ruim 45 miljoen dollar.

Huainan, de stad waar het Ping Pong Paddle Hotel moet komen, is met ruim een miljoen inwoners de grootste stad van de oostelijke Chinese provincie Anhui. China is in de Olympische geschiedenis veruit het meest succesvolle land in de tafeltennissport.

Reageer op dit artikel