nieuws

Hotel van der Valk Heerlen gaat uitbreiden

Hotel

Het Van der Valk hotel in Heerlen gaat uitbreiden. Het hotel bouwt een extra vleugel van zeven verdiepingen met een totaal van 54 nieuwe kamers.

Hotel van der Valk Heerlen gaat uitbreiden

De gemeente heeft de hiervoor benodigde wijzigingen van het bestemmingsplan goedgekeurd. Het bestaande Van der Valk hotel in Heerlen wordt aan de westkant uitgebreid. Hier bevindt zich het landgoed Terworm met kasteel en landerijen.

Er komt een nieuwe vleugel van zeven verdiepingen bij het Van der Valk Hotel waarvan er twee onder de grond liggen. In totaal komen er 54 nieuwe hotelkamers bij. Het uiterlijk van het bijgebouw wordt aangepast aan het bestaande gebouw en wordt ook ingepast in de groene omgeving van het hotel.

Zie ook

Reageer op dit artikel