nieuws

Hotel vangt Haagse flatbewoners op

Hotel

Ongeveer 45 bewoners van een flat aan de Haagse Treublaan en een hond hebben de nacht doorgebracht in een hotel, nadat ze vrijdag zonder verwarming in hun flat waren komen te zitten.

Hotel vangt Haagse flatbewoners op

De gastoevoer naar de appartementen stopte toen een stuk muur op het ketelhuis van de flat viel.

Een woordvoerder van de gemeente Den Haag zei zaterdag dat niet duidelijk is of deze mensen of anderen nog een nacht gebruik zullen maken van de noodopvang. In totaal zitten ongeveer tweehonderd bewoners zonder gas(verwarming) en warm water.

Vrijdagmiddag raakte een stuk metselwerk van ongeveer 10 bij 5 meter los van het flatgebouw en viel op het ketelhuis dat op een parkeerdek boven een winkelcentrum staat. Daardoor ontstond een gasbrand.

Reageer op dit artikel