nieuws

Hotelreus stort zich op Mice-markt

Hotel

NH Hoteles start wereldwijd een groot B2B-offensief. De mondiale campagne, genaamd Organizers & CO, mikt speciaal op de MICE-markt (Meetings, Incentives, Conferences & Events). Vroegboekers krijgen kortingen tot 25%.

Hotelreus stort zich op Mice-markt

Met The Organizers & CO mikt op 100.000 bestaande klanten in het zakelijke segment. De klanten zitten allemaal in het MICE-segment. Als tussenpersoon (bv reisbureaus), of als bedrijf. NH lanceert de campagne niet alleen in de 22 landen waar de hotelketen actief

is, maar ook in landen als Rusland, Canada, de Verenigde Staten, Brazilië en Scandinavië.

NH Hoteles is sterk vertegenwoordigd in het conferentiesegment. In Nederland heeft de Spaanse keten 3 conferentiecentra: Conference Centre Sparrenhorst, Leeuwenhorst en Koningshof.

NH Hoteles is de derde zakelijke hotelketen in Europa. Wereldwijd heeft het bedrijf heeft 349 hotels met 52.793 hotelkamers in 22 landen. Ondanks de recessie is de Spaanse keten flink aan het bouwen. NH werkt momenteel aan nieuwe 49 hotelprojecten met meer dan 7.500 hotelkamers.

Reageer op dit artikel