nieuws

Hotels Mercure en Novotel rookvrij

Hotel

De hotels van Mercure en Novotel worden vanaf 1 januari 2007 grotendeels rookvrij. In 2008 worden de hotels volledig rookvrij. Moederbedrijf Accor Hotels Nederland wil met dit stappenplan de gasten laten wennen aan een volledig rookverbod in de hotels.

Hotels Mercure en Novotel rookvrij

Dat meldt Zakenreisnieuws.nl. Vanaf 1 januari 2007 geldt het rookverbod bij Mercure en Novotel in tachtig procent van de hotelkamers en in restaurants, vergaderzalen, gangen en liften.

‘Onze gasten reageerden positief toen wij hen om hun mening vroegen. Het rookvrij maken van de hotels van Novotel en Mercure gebeurt in fases. We willen onze gasten aan het idee laten wennen dat er straks helemaal niet meer gerookt mag worden. We gaan ervan uit dat een gewenningsperiode van een jaar voldoende is’, aldus operationeel directeur Arnaud Perulli van Accor Hotels Nederland.

Reageer op dit artikel