nieuws

Hotels op Malediven moeten sauna’s sluiten

Hotel

Hotels op de Malediven moeten op last van de regering hun sauna’s sluiten. Volgens een conservatieve oppositiepartij zouden de sauna’s fungeren als dekmantel voor prostitutie. Enkele hotels hebben besloten het opgelegde verbod te negeren.

Hotels op Malediven moeten sauna’s sluiten

De conservatieve oppositiepartij Adhaalath klaagde de laatste tijd over de sauna’s. Volgens de moslimpartij zouden ze fungeren als dekmantel voor prostitutie. De regering besloot daarop een saunaverbod af te kondigen.

De toerisme-industrie op het toeristische eiland verwacht dat het verbod op korte termijn weer wordt ingetrokken. Enkele hotels hebben laten weten het verbod te negeren, zoals het luxe Huvafen Fushi. De manager van het hotel over het verbod: ‘We hebben de berichten gehoord, maar onze sauna is gewoon open’.

Reageer op dit artikel