nieuws

Hotelsuites.nl introduceert duurste arrangement

Hotel

Hotelsuites.nl introduceert het duurste tweedaagse hotelarrangement in Nederland. Een ‘Air Force One’ arrangement voor ‘de happy few’. De gast wordt opgehaald per helikopter vanaf hun thuisadres en vervolgens naar de vliegtuigsuite gevlogen.

Hotelsuites.nl introduceert duurste arrangement

Het vliegtuig zelf wordt aangekleed met allerlei Air Force One attributen, zoals glazen, pennen, handdoeken en badjassen. Na een diner in een exclusief restaurant en een overnachting in de vliegtuigsuite wordt de gast per Amerikaanse limousine weer naar huis gereden.

Voor een overnachting moet de gast wel wat overhebben. Een arrangement voor twee personen begint bij drieduizend euro. ‘Zoals er al veel belangstellenden zijn voor een peperdure ruimtereis, zo verwacht ik ook voldoende interesse voor dit prijzige arrangement. Het Obama gevoel beleven is priceless’, aldus eigenaar Ben Thijssen.

Het ontbreekt de gast aan weinig in het luxe vliegtuig. Zo is de mooiste hotelbadkamer van Nederland gevestigd in de machine. Begin dit jaar kreeg de vliegtuigbadkamer de prijs voor ‘mooiste hotelbadkamer in Nederland’.

Tip: Bekijk hieronder ook de video die missethoreca.nl al eerder maakte van het vliegtuig.


Misset Horeca Live 21 07 09 Vliegtuighotel

Reageer op dit artikel