nieuws

HSMAI praat over Social Networks

Hotel

Hoe bedrijfsmatig commercieel voordeel te halen uit Social Networks. Dat is een van de waarop de hospitalityclub HSMAI op 21 november antwoord geeft tijdens de bijeenkomst Leadership in New Media & Social Networks.

HSMAI praat over Social Networks

Het HSMAI verenigingsjaar 2008, met als jaarthema ‘How to achieve Leadership in your business’ wordt op vrijdag 21 november afgesloten met experts op het gebied van Social Media.

Zo zal keynote spreker Erwin Blom het succes en de werking van Social Media verklaren en de kansen toelichten. Daarnaast zullen ICT-goeroe Vincent Evers, Misset Horeca-columnist Ronald van den Hoff en MyVersion-oprichter Frank Melis de deelnemers meenemen op een persoonlijke en praktische reis in deze snelgroeiende en zakelijk kansrijke wereld.

Gemiste kans

‘Social Networks, je kunt er niet meer omheen’, stelt Hans Poortvliet, managing director HSMAI Nederland. ‘Velen van ons zijn al persoonlijk actief op één of meerdere platformen, maar hoe er bedrijfsmatig commercieel voordeel uit te halen is, is vaak nog onbekend’.

Poortvliet vervolgt: ‘En dat is een gemiste kans. Zeker in een tijd waarin het cruciaal wordt om zoveel mogelijk mensen gericht en frequent te bereiken voor de laagst mogelijke prijs’.

De HSMAI-bijeenkomst op vrijdag 21 november begint om 14.00 uur en eindigt om 17.30 uur. Plaats van handeling is Courtyard by Marriott Amsterdam Airport in Hoofddorp. Deelname is gratis.

HSMAI is een business-to-business beroepsnetwerk voor marketing-, sales- & communicatie-professionals in de gastvrijheidsindustrie.

Reageer op dit artikel