nieuws

HTC haalt verkoopdirecteur Bilderberg

Hotel

HTC Horeca & Catering Adviescentrum heeft een nieuwe directeur. Stefan Kraft van Ermel stapt per 1 september van Bilderberg over naar het horeca-adviesbedrijf uit Hoorn. Kraft Van Ermel gaat HTC samen met Hayk Simons leiden.

HTC haalt verkoopdirecteur Bilderberg

Dat laat HTC weten. HTC meldt dat de 35-jarige Kraft van Ermel jarenlange management en commerciële ervaring met zich meebrengt. Kraft van Ermel was hiervoor verkoopdirecteur bij Bilderberg. Daarvoor was hij werkzaam bij automatiseerder Centric.

Hayk Simons laat weten erg blij te zijn met de komst van Kraft van Ermel. ‘Door zijn brede ervaring als manager kan de succesvolle visie van HTC, gebaseerd op het aanbieden van gespecialiseerde adviesdiensten op het gebied van horeca, catering en recreatie onverminderd worden voortgezet’.

HTC houdt zich vooral bezig met locatiescans, vestigingsplaats- en haalbaarheidsonderzoeken, ondersteuning bij het opstellen van businessplannen, ondersteuning bij selectie van leveranciers en optimaliseren van inkoopprocessen, als mede het leveren van interim- en projectmanagement.

Reageer op dit artikel