nieuws

INCH lanceert Dupont Durf Prijs

Hotel

De Vereniging van Afgestudeerden van Erkende Hoge Hotelscholen, de INCH, heeft de Dupont Durf Prijs in het leven geroepen. De prijs is voor individuen of organisaties die zich met durf en innovatief vermogen hebben gemanifesteerd.

INCH lanceert Dupont Durf Prijs

De prijs is vernoemd naar Wim Dupont, de man die een belangrijke rol heeft gespeeld in de transformatie van de VOL naar INCH.

De wedstrijdorganisatie roept kandidaten (individuen, bedrijven, instellingen) op zich te melden. Dat kan via secretariaat@inch.nl.

De uitreiking van de prijs vindt plaats tijdens de Algemene Ledenvergadering op 7 juni 2010. Voorafgaand aan de ledenvergadering vindt het jaarlijkse DURF-evenement plaats in Strand Zuid in Amsterdam.

INCH (International Network Connecting Hotelschoolgraduates) is de Vereniging van Afgestudeerden van Erkende Hoge Hotelscholen. De vereniging telt ongeveer 1.500 leden en donateurs. Wim Dupont is voormalige voorzitter van INCH. Hij droeg vorig jaar mei de voorzittershamer over aan Thomas Kascha.

Reageer op dit artikel