nieuws

Inntelterras Puur Saen opent met fotowand

Hotel

De fotowedstrijd van Inntel Hotels onthult zaterdag de fotowand over de Zaanstreek. De wand wordt geplaatst bij het terras Puur Saen dat zaterdag ook opent.

Inntelterras Puur Saen opent met fotowand

Inntel Zaandam organiseerde de afgelopen maand een wedstrijd: iedereen mocht foto’s insturen van hun favoriete plekje in de Zaanstreek. Uit de ingezonden foto’s zouden de drie mooiste gekozen worden en beloond met een drie-gangen-diner voor twee personen in Puur Saen. Vanwege het grote succes koos de directie vijf winnaars.

Zaterdag 10 juli is de opening van het terras. Isabelle Salsmans zei eerder al erg blij te zijn met de aandacht voor de Zaanstreek. “De Zaanstreek kent zoveel mooie plekjes. Dat wordt nogmaals bevestigd door de bijna 100 foto’s die we reeds hebben ontvangen van vergezichten, bijzondere gebouwen, molens of kunst. Het terras wat midden in het centrum ligt, krijgt absoluut door deze fotowand een prachtig uitzicht.”

De vijf winnende foto’s krijgen een speciale en grotere plek op de wand.

Reageer op dit artikel