nieuws

Investeringsdrift Okura houdt aan

Hotel

Hotel Okura Amsterdam kondigt forse investeringen aan. Het vijfsterrenhotel steekt acht miljoen euro in de verbetering van de lobby, hoofdingang en oprit. De aankondiging van de nieuwe investering komt kort na de afronding van de vorige kwaliteitsinjectie.

Investeringsdrift Okura houdt aan

Okura-directeur Marcel van Aelst kondigde gisteren tijdens de heropening van restaurant Ciel Bleu aan dat het tophotel acht miljoen euro uittrekt om de lobby, hoofdingang en de oprit te veranderen. De verbouwing start deze winter.

‘De ingang van de lobby wordt vergroot. Als je binnenkomt moet je echt in de lobby staan, in plaats van tegen een paar pilaren aankijken. De zitkuil gaat weg. Daar komt nieuw meubilair. De ingang van de restaurants Yamazato en Sazanka wordt verplaats. Ook de frontdesk wordt anders gerangschikt. Alles uitgevoerd in marmer en tapijt’, aldus Van Aelst.

Dinsdag 18 september opende Okura officieel haar culinaire kroonjuweel Ciel Bleu. Het restaurant op de 23ste verdieping is volledig verbouwd, net als de aangrenzende Champagnebar & Cocktail Lounge-bar Twenty Third. Met het restaurant en de champagnebar is een investering van 1,7 miljoen euro gemoeid. Okura stak ook nog eens 6 miljoen euro in het vergroten van de hotelkamers. Zo werden van drie kamers twee ruimtes gemaakt.

Nu volgt dus een nieuwe investering. Van Aelst over de plannen.

(Druk tweemaal op play om de video te starten)

Zie ook

Reageer op dit artikel