nieuws

Investeringsfonds richt pijlen op hotels

Hotel

Annexum Invest heeft het vastgoed van zes hotels van Golden Tulip overgenomen. Het investeringsfonds sluit meerdere overnames niet uit. Dat laat directeur Huib Boissevain exclusief weten aan de internetredactie van Misset Horeca.

Investeringsfonds richt pijlen op hotels

De Golden Tulip Hotels die Annexum Invest overneemt zijn gevestigd in Amersfoort, Epe, Hoenderlo, Loosdrecht en twee in Beekbergen. Het gaat om viersterrenhotels. De hotels vertegenwoordigen samen 577 kamers en 110 vergaderzalen met een totaalcapaciteit voor 2740 personen. De exploitatie van de hotels blijft in handen van Golden Tulip.

Huib Boissevain over zijn plannen

 

‘Wij vinden de hotelmarkt een interessante beleggingsmarkt. Deze markt profiteert niet alleen van de aantrekkende economie, maar ook van demografische ontwikkelingen en globalisering. Dit zijn elementen die bijdragen tot een grotere vraag naar hotelkamers’, aldus Boissevain.

Zie ook:
‘Niet de vastgoed, wel de exploitatie’ (jun, 2005)

Reageer op dit artikel