nieuws

Jubileum bij De Rooi Pannen Tilburg

Hotel

De afdeling MBO Horeca Tilburg van scholengemeenschap De Rooi Pannen bestaat 35 jaar. De opleiding groeide de afgelopen 35 jaar van tachtig naar 1.200 studenten. Op 9 maart organiseert De Rooi Pannen een reünie in het Willem II-stadion in Tilburg.

Jubileum bij De Rooi Pannen Tilburg

Sinds de start van de Middelbare Hotelschool in 1973 is de afdeling MBO Horeca Tilburg uitgegroeid tot een gerenommeerd opleidingsinstituut met een grote diversiteit aan horecaopleidingen, meldt De Rooi Pannen Tilburg.

De afdeling Horeca Tilburg biedt momenteel horecaopleidingen aan van niveau 1 tot en met 4. De Rooi Pannen streeft ernaar dat de studenten zoveel mogelijk intern doorstromen en zo het maximale uit hun capaciteiten haal, laat docent Van der Plas van De Rooi Pannen Tilburg weten.

Om het 35-jarige jubileum te vieren, houdt De Rooi Pannen op 9 maart 2009 een reünie in het Willem II-stadion in Tilburg. Oud-studenten kunnen zich tot eind februari aanmelden via de website www.derooipannen.nl/horeca.

Reageer op dit artikel